Constructiebedrijf Minderhoud Schipper uit Middelburg voorzien van 385 zonnepanelen

ABG SOLAR heeft begin maart constructiebedrijf Minderhoud Schipper voorzien van 385 S-Energy 300 Wattpiek zonnepanelen. De panelen zijn zowel aan de zuidkant als de noordkant geplaatst. In combinatie met SMA Core1 omvormers zal het systeem zo’n 100.000 kWh per jaar gaan opwekken.

Zonnepanelen voor CureMare

ABG SOLAR heeft in februari in totaal 623 S-Energy zonnepanelen geplaatst op de daken van CureMare. Onder andere zijn de gebouwen van Nieuw Rijsenburgh, het ziekenhuis en de vliedberg voorzien van zonnepanelen.        

370 zonnepanelen voor Konijnendijk Mode

Afgelopen week zijn wij gestart met het plaatsen van 370 hoogrendement zonnepanelen bij Konijnendijk Mode in Zuid Beijerland.

180 hoogrendement zonnepanelen voor Progmatic

Progmatic in Steenbergen heeft 180 BenQ 300 Wattpiek hoogrendement zonnepanelen laten plaatsen door ABG SOLAR. De zonnepanelen gaan per jaar circa 50.000 kWh opwekken waardoor Progmatic grotendeels ”elektrisch neutraal” wordt!

581 hoogrendement zonnepanelen voor firma Kik en Zonen

Afgelopen weken hebben wij 581 S-Energy hoogrendement zonnepanelen geplaatst van maar liefst 300 Watt per stuk. In totaal is er een vermogen geplaatst van 174.300 Wattpiek. Het kassencomplex wordt door middel van de zonnepanelen ‘ grotendeels elektrisch neutraal’