JA SOLAR

JA Solar is de grootste fabrikant van zonnecellen ter wereld en neemt als fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen de vierde plek op de wereld ranglijst in. Het marktaandeel van JA Solar bedroeg in Nederland over 2015 ca. 25%.  Dit betekent dat 1 op de 4 in Nederland verkochte zonnepanelen een JA Solar zonnepaneel is.

JA Solar onderscheidt zich door een sterke innovatieve focus. Met name de hoog rendement panelen Percium (mono) zijn een succes.

12 jaar productgarantie
Op alle JA SOLAR zonnepanelen wordt 12 jaar productgarantie gegeven.

25 jaar vermogensgarantie
JA SOLAR garandeert een output van 90% voor het eerste 10 jaar. De jaren daarna garandeert de fabrikant een lineaire vermogensafname in 25 jaar tot maximaal 80% na 25 jaar.

Leverbaar in de volgende varianten:

  • 380 Wattpiek mono met zilver frame
  • 365 Wattpiek all black variant (zwart)
  • 370 Wattpiek glas glas variant met zilver frame (30 jaar vermogensgarantie)

JA Solar produceert op grote schaal en heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelings centrum. De focus ligt op de ontwikkeling van hernieuwbare energie, deze beschikbaar te maken voor de hele wereld en daardoor in te spelen op de energietekorten en de menselijke impact op het milieu. Dankzij het verticaal geïntegreerde productieproces kunnen productiekosten laag worden gehouden en kan de kwaliteit van de zonnepanelen worden gegarandeerd.

Datasheet: JA SOLAR 370-380 M6cel

Datasheet full black: Ja_Solar_TDS_355-375_JAM60S21_MR_EN all black m6

Datasheet glas glas variant: Product Datasheet (1) ja solar 370