Omvormers zijn het hart van iedere zonne-energie installatie! SMA biedt omvormers voor alle types zonnepanelen aangesloten op de installatie in uw woning, maar ook voor commerciële toepassingen in bedrijven. Als marktleider voor zonne-energie omvormers bepaalt SMA Solar steeds weer de norm in de markt: toprendementen van 98% en hoger en nieuwe technologieën zorgen voor maximale opbrengsten en het hoogste gebruiksgemak.

U verbruikt weinig of juist erg veel? Geen nood. Het SMA aanbod is zeer uitgebreid. De kleinste omvormer begint bij 1500 Watt en de grootste heeft een vermogen van 50.000 Watt (50 kW). SMA omvormers zijn voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie, deze wordt door ons standaard verlengd naar 10 jaar fabrieksgarantie, incl. een garantiecertificaat.

SMA omvormers zijn voorzien van het Optitrac Global Peak schaduw management systeem dat zorgt voor een optimale opbrengst bij zonnepanelen die deels in de schaduw liggen. Een standaard omvormer presteert in schaduw situaties meestal zeer slecht. SMA omvormers presteren nog wel goed door dit systeem.

SMA omvormers kunt u standaard monitoren via de Sunny portal website van SMA middels een ethernetaansluiting. Een aantal modellen is ook voorzien van WIFI.

Wilt u meer informatie over SMA omvormers of wilt u een omvormer aanschaffen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of de scherpste prijs!